Ny hemsida om överlevnad

Det har nu kommit en ny hemsida som handlar om Överlevnad. Detta är den första hemsidan som är inriktad helt på överlevnad här i Sverige. Vi på Nordic Bushcraft vill självklart stödja denna satstning då den är full av bra information och har en väldigt bra databas över ätliga växter. Men det finns så mycket mer här, kursguide, forum, prylmarknad och självklart massor av kunskap. Så se till att bli medlem med en gång för här kommer det snart samlas många som är intresserad av natur, vildmark och överlevnad. Det kommer även vara på denna sida som vi först kommer att gå ut med erbjudanden om nya kurser och även en del andra erbjudanden. Så surfa nu iväg till www.overlevnad.se och se till att bli medlem direkt. Medlemskapet är helt gratis och man förbinder sig inte till någonting, sånt gillar en smålänning som jag 😉

 

 

Screenshot av växtdatabasen