Min nya kniv

Efter att ha flyttat tillbaka ut på landet spenderar jag mycket av mina kvällar ute i boa med att tälja. Jag är ingen fantastisk täljare men avkopplingen att sitta och tälja i trästycken och tillverka olika saker. Det har varit mest smörknivar och skedar i olika storelekar, det mesta har åkt ner i vedhögen. Men så häromkvällen så fick jag för mig att skafta en kniv. Efter att ha knackat sönder plasthandtaget till en morakniv så kunde jag några timmar senare skåda resultatet av min första kniv. Det var många misslyckanden denna kvällen innan jag fick frma det som kan liknas vid en kniv. Men blodad tand fick jag och ska göra fler försök och även dokumentera förloppet. Men här är iaf resultet av en kvälls arbete.

 

3 tankar kring ”Min nya kniv

 1. roger

  good work my friend….we must make the nescessary arrangements so that Richard and i can give that a go ; ).

  see u in a little while, looking forward to it

  Rog

 2. Dee

  Looking good- the practice is definately paying off. Will need to start on the knives and spoons first before i am ready to give that a go!
  xxx

Kommentarer inaktiverade.