Vinter i gränslandets mosse

Mellan mitt kära Småland och Västra Götaland ligger Komosse, denna mosse ligger 350 möh. Detta gör att platsen till ett köldhål som man normalt skulle undvika men när snön hade fallit i byn och det var hyfsat kallt där. Hur skulle det då vara ute på mossen? Detta var jag bara tvungen att kolla upp och det jag fann var ett härligt vinterparadis som var perfekt för säsongens första skidtur, att få prova nya pulkan och se om de gamla skidorna skulle funka i år igen. Ute på mossen och i dess omgivande skogar kunde man se mängder av spår från mindre djur som räv, hare och skogsmus. En riktigt härlig plats att skida på när man inte hinner med Det enda jag ångrar vara att jag inte hade med mig mer mat så jag hade kunnat stanna över natt i vindskyddet.

 

2 tankar kring ”Vinter i gränslandets mosse

Kommentarer inaktiverade.