Den nya campen

Eftersom vi ar flyttat vår verksamhet från Göteborg ner till Jönköping så har byggandet av en ny camp startat. Än så länge ligger mycket fokus på att bygga upp vindskydd. Det blir en blandning av ”Gapahuk” och ”kåta” och tanken är att detta även ska bli lektionssal i framtiden. Dock ör dt mycket kvar att göra innnan allt är klart. Men vi kommer aldrig behöva vara oroliga att vi ska vara ensamma på denna plats. Det finns gott om spår efter skogsmus, rådjur, älg och även skogsmus. Detta kommer bli en ännu bättre plats än den vi hade tidigare och vi kommer även få chansen att rpova änu fler växter på denna nya platsen. Men det allra mest spännande blir våra 2 nya kurser.

Jägare o Fiskare
Här kommer vi titta på olika fångsmetoder både aktiva och passiva men även hur man kan tillga fångsten på ett mer primitivt sätt. Mer info och datum på hemsidan.

 Skogsfolket
Här kommer yxan i fokus och ni kommer få lära er att använda den på ett säkert sätt. Men vi kommer även anordna en klassisk stockeld, bygga våra egna såga m.m.  Det här kommer blli en kurs över det vanliga och kommer därför ha färre deltagare än normalt och ligga lite högre i pris, anledningen är att vi hoppas ordna så ni ska få med er en xa hem efter avslutad kurs. Kursen kommer att vara i höst och mer info kommer snart.

Till sist en bild från bygget av den nya campen

2 tankar kring ”Den nya campen

Kommentarer inaktiverade.