Storfiskare

Under WEISS Vinter fick jag en ny bekantskap i form av en fiskeguide som heter Jimy Johansson. Udner veckan gav han han mycket tips och såg även till att våra deltagre på kursen fick lite fisk. Som instruktör fick jag även nöjet att bli bjuden på en lunch som jag sent ska glömma. Jimmy hade både fångat laxen, gravat den och sedan tillagat den i elden. Få ni chansen att åka ut och fiska med Jimmy se till att han fixar lunch med gravad lax och grönmögelost, det bli en lunch som ni sen kommer glömma och med en kompetent fiskeguide så får man garaneterat fisk. Kan det bli bättre?

 Vill ni läsa mer om fiske och kontakta Jimmy om Fiskeguidning, kolla in hans blogg http://swefishing.blogspot.com/

1 tanke kring ”Storfiskare

  1. Dave Cox

    Hi Viking-the Winter Weiss 2009 looks like it was a great couse

    Glad to see you are keeping well and look forward to having a beer with you sometime soon

    Best wishes

    Messkit

Kommentarer inaktiverade.