Träffen i Tiveden

Nu är det en vecka sen vi träffades i Tiveden, vi blev ite så många som det var tänkt men vi 2 som var där hade det himla trevligt trots ihållande regn och kalla vindar. Det dåliga vädret gjorde att vi fick ta skydd under en presenning, men det gav oss också möjligheten att tälja, prata och dricka en massa kaffe. Mycket paddling blev det inte, men en tur in i nationalparken under söndagen hann vi med.

Det var en mycket trevlig helg och det hade varit roligt om det  vart fler. Jag kommer arrangera fler träffar både med olika teman och som vanliga enkla träffar där vi kan mötas och utbyta idéer, tankar och erfarenheter samtidigt som vi har det gott ute i vildmarken.

Här är några av alla de bilder som togs under helgen


Fläsk som steks på Fältugnens lock, fläsket åts sedan med Nävgröt och lingonsylt, klassiks skogsmat


Öring som tillagades ”The Alaskan Way”


Början av en snösko


Taggig svamp


Litet men vackert vattenfall


Lee, Engelsmannen som blev Mora bo och Tivedes starkaste Engelsman =)


Jag själv på toppen av nationalparken

2 tankar kring ”Träffen i Tiveden

  1. Boomer

    Hello Johan and Lee my old mates. Looks like a great place to camp. Thasts an interesting griddle/frying pan, looks a bit like the lid of a dutch oven.

    Boomer

  2. Johan

    It is a great place, but you have to be outside the national park to camp. The frying pan is the lid to my Dutch Oven or Faltugnen as it´s called here in Sweden (it´s made here in Sweden as well).

Kommentarer inaktiverade.