Norrman bor i skogen/Norwegian living in the woods

Att folk gör försök att bo i skogen och leva på det naturen har att ge har blivit ganska vanligt och de brukar sällan klara sig någon längre tid. Senast så gav en skotte upp som skulle överleva i Alaska. Men en Norrman bor nu i skogen och lever bara det han kan få genom att jaga och fiska och det han kan finna av ätliga växter. Det här är ett intressant experiment för att se hur vår mänskliga kropp fungerar av en kost som så gott som bara består av kött och lite ätliga växter. Eftersom han är en erfaren jägare, fiskare och vildmarksmänniska så har han lyckats med både jakt och fiske, så mat har han men kommer det vara tillräckligt nu under vintern. Projektet skall pågå under 1 års tid och han har varit ute sedan i augusti och han verkar klara sig riktigt bra. Vi önskar Kristoffer lycka till och kommer följa hans blogg under det kommande året och ser fram emot den kommande boken och filmen.

För att läsa mer om projektet och följa bloggen http://www.envillmann.no/

English:

That people do try to live in the woods and live off what nature has to have become fairly common, and they seldom survive long periods of time. Last so gave up a Scotsman who would survive in Alaska. But a Norwegian now living in the woods and live just as he can get through to hunt and fish and he can find of edible plants. This is an interesting experiment to see how our human body functions of a diet that is almost only consists of meat and some edible plants. Since he is an experienced hunter, fisherman and wilderness man, he has succeeded in both hunting and fishing, so he has food but will it be enough now for the winter. The project will last for 1 year now and he has been out since August and he appears to perform quite well. We wish good luck and Christopher will follow his blog in the coming year and look forward to the upcoming book and movie.

To learn more about the project and follow the blog http://www.envillmann.no/

1 tanke kring ”Norrman bor i skogen/Norwegian living in the woods

  1. Boomer

    Sounds like a good project, I wish him luck, especially during the winter months. Thanks for the link as well Johan.

    Boomer

Kommentarer inaktiverade.