Hantverk / The Craft

Jag gillar att tillverka delar av min utrustning själv, det ger mig självförtroendet att om något skulle gå sönder så kan jag lätt laga eller helt enkelt tillverka nytt. För det är inte svårt att tillverka saker själv och det tar inte mycket tid och det ger så mycket mer än att bara köpa saker.  När man tillverkar något som man kan använda när man är ute och som är tillverkat det man funnit i naturen gör att man kommer den närmre och  när saker har gjort sitt kan man bara lämna dem i naturen och de återgår till den plats de hör hemma. Att det sedan inte kostar mycket och att man lär sig mer om naturliga material och vad som man verkligen behöver får ses som en bonus =)

Detta är några av de saker jag gjort själv och är saker som används regelbundet.

English

I like making parts of my equipment myself, it gives me confidence that if something would break so I can easily repair or simply make new. For it is not hard to make things yourself and it does not take much time and it gives you so much more then just buying the stuff. When you produce something you can use when you are out in nature and made of what is found in nature does that you get closer to nature and when things have worn out you can only leave them in the wild and they will return to the place they belong. The fact that it does not cost much and that you learn more about natural materials and what one really needs is to be seen as a bonus =)

These are some of the things I have done myself and that are used regularly

 

4 tankar kring ”Hantverk / The Craft

  1. Johan

    The pack is growing old, but it has lasted really well. I used a mora clipper blade to make the knife, not the best one to use byt sometimes you use what you got and it works (so far…)

Kommentarer inaktiverade.