Sommaren som gått

Det var ett tag sedan jag skrev något i bloggen nu men det har varit en hektisk sommar med kurser och egna färder i vildmarken. Men nu när sommaren går mot sitt slut och det är bara 2 kurser kvar i sommar Introduktion i Augusti och Höstkursen i oktober.

Det har hänt en hel del under sommaren, jag har träffat en massa fantastiska människor och lärt mig en massa nytt och fått massor med inspiration. Detta har gjort att det kommer att komma en del nyheter i framtiden Bl.a. kommer vi äntligen få en ny hemsida och förhoppningsvis kunna få med allt vi inte lyckats med den nuvarande hemsidan. Det kommer även komma lite nya kurser och lite ändringar i gamla. En gammal ide har även kommit tillbaka och vi tittar nu på att inför någon sorts stipendium eller liknande som kommer innebära att folk kan få gå kurser ”GRATIS” exakt hur detta kommer fungera är inte klart än, men tanken är att deltagare som vi gärna vill satsa på till att bli framtida instruktörer hos oss eller bara de som har den rätta passionen men inte ekonomiska möjligheter att genomföra kurser.

Här är lite bilder från sommaren som gått

1 tanke kring ”Sommaren som gått

Kommentarer inaktiverade.