Kursdatum 2011

Det har kommit många frågor om kursdatumen för 2011 så här kommer de kursdatum som än så länge är klara. Som ni kan se så har kurserna bytt namn till Bushcraft, detta är för att förtydliga vad det är vi lär ut. Datumen kommer snart att ligga ute på hemsidan, men kurserna är i stort sett oförändrade och priset kommer vara detsamma.

Bushcraft Introduktion
13-15 Maj
26-28 Augusti

Bushcraft – Skogsfolket
9-11 September

Det som kommer tillkomma är bl.a. en träff/öppen camp så fort våren anlänt där vi hoppas kunna visa upp vad våra kurser handlar om och även lite annat kul som bl.a. korgflätning men även lite försäljning av bl.a. yxor till riktigt bra priser. Detta event kommer vara öppet för alla och kan vara ett perfekt tillfälle för de som är nyfikna på vad det är vi håller på med i skogen.

En annan sak vi hoppas kunna genomföra under våren är en testomgång med en ny kurs som går mer åt Jakt/Fiske, men även en del annat skoj. Ytterligare en pusselbit av många när det gäller kunskap inom Bushcraft.