Öppen camp dag

Tiden går fort och vintern börjar gå mot sitt slut. Det har länge funnits en tanke på att ha ”öppen camp” så att de som är lite nyfikna på Bushcraft och kanske intresserade av att gå en kurs. Men samtidigt ska det fungera för tidigare deltagare att träffas igen och höra lite om vad som kommer hända under året. Det finns mycket idéer och tankar på vad som vi skulle vilja hitta på en sådan här dag, som mindre workshops, utställningar, prova på verksamhet och allmän prylspaning samt försäljning av lite prylar till riktigt bra priser. Vi kommer att som vanligt bjuda på kaffe o kaka under dagen och för dem som vill stanna över natt och grilla och snacka skit kommer även den möjligheten finnas. Dock kommer vi bara kunna ta emot ett begränsat anta människor på campen under denna dag och föranmälan kommer krävas. Vi kommer att berätta mer här på bloggen framöver.

Datumet för denna dag är än så länge 26 Mars, dock så kan detta ändra beroende om hur mycket snö som ligger kvar då vägen till campen inte är den bästa nu under vintern.