Get Out mässa och kanoting

I lördags var vi och besökte Bodafors och den årligs Get Out mässan. Som vanligt var det en massa ny prylar som visades upp. Men det som intresserade oss mest var att lyssna på föredraget om den 66 dagar långa paddlingen i Kanada. Självklart så inhandlades boken om färden som ser riktigt lovande ut. Det visades även upp en del dukade träkanoter från Sjöviks Folkhögskola och deras lärare och en av författarna till boken Skogsliv visade en del av sina kunskaper. En fantastisk dag med soligt väder och en massa trevliga möten.

Sjöviks Folkhögskola visar lägertält samt dukade träkanoter

Bo Weslien visar och berättar om dukade träkanoter

Stakning, kanotingens Formel 1

 

1 tanke kring ”Get Out mässa och kanoting

  1. Josef

    Hej.
    Googlade ”träkanot” och kom hit där du har skrivit om vårt föredrag. Det är väldigt roligt att se att det verkar vara uppskattat. Jag hoppas även att du gillar rapporten. Nu har vi sålt slut alla vi tryckt.

    mvh// Josef K

Kommentarer inaktiverade.