Skarpa eggar och vassa verktyg

Fick en förfrågan på vår grundkurs nu under våren om jag inte kunde fixa ett litet kompendium med de knivtekniker som lärdes ut under kursen. Detta var något som jag hade tänkt på innan men som aldrig blivit av. Men för ett tag sedan togs en massa bilder med olika knivgrepp m.m.  Arbetet med att skapa en liten manual med de vanligaste knivgreppen och lite allmän fakta om kniven har startats och känns som det här kommer att växa mer och mer. Det saknas en del och lite bilder men det här kommer att få växa och nya versioner kommer att komma ut med tillägg och ändringar. Manualen kommer att delas ut till de som går vår grundkurs. Är det så att de fyller sin funktion så kommer vi skapa fler och fler av dessa och kommer senare vara kopplade till våra olika kurser vilket gör att man lättare kan fortsätta öva sina nyvunna kunskaper även efter kursen.

Här är några utdrag ur manualen

Omslaget

1 tanke kring ”Skarpa eggar och vassa verktyg

Kommentarer inaktiverade.