Uteliv på Vintern av Lars Fält

Äntligen är det dags igen, Lars Fält kommer ut med en ny bok ”Uteliv på vintern”. Senaste boken Skogsliv som fortfarande är aktuell då den tar upp skogslivet. Läs gärna recensionen jag skrivit tidigare. Detta är en ny version av ”Vinterfärd” som kom ut 2001 och har varit en av mina favoritböcker när det gäller att finna kunskap om utrustning, säkerhet och fjällkunskap på mina vinterturer. Detta var en av de böckerna jag saknade när jag låg i tältet på Helagsfjället och dimma, regn, stormar och isande kyla gjorde att vi var tvungna att spendera större delen av tiden i tältet. Efter som boken inte kommer ut förens i september (lagom till vinterförberedelserna) så har jag inte läst den nya upplagan. Men Vildmarksförlaget har givit mig tillåtelse att publicera omslaget till denna bok och man kan inte annat än bli sugen på att läsa den nya upplagan och snappa upp ytterligare lite fler tips från Lars Fält.