Vinn en gratis kurs (AVSLUTAD)

Tävlingen är nu avslutad och vinnare är kontaktad

Intresserad av att vinna en gratis plats på vår Bushcraft – Grund den 26-28 augusti (värde 1500 kr). För att vinna en plats på så ska du motivera genom skrift, bild, film eller annat medium varför just du ska vinna. Din motivering skickar du till info@nordicbushcraft.com och skriver ”Tävling” i ämnesraden. För den som inte vill tävla går det självklart även bra att anmäla sig som vanligt till kursen.

Om kursen
Bushcraft Grund är vår grundkurs där vi lär ut grunderna som gör att du lättare kan fortsätta utveckla dina kunskaper inom Bushcraft. Detta är också en bra kurs att gå innan man ger sig på våra mer avancerade kurser.

Detta är vad man får lära sig på kursen:

 • Säker hantering av kniv, och såg
 • Tillverkning av bryne
 • Matlagning i vildmarken
 • Eld med låga (Tändsticka)
 • Eld med gnista (Eldstål)
 • Eld genom friktion (Bågdrill)
 • Växter som mat och medicin
 • Bivack
 • Knutar och knopar
 • Tillverkning av sked m.m.
 • Med mera…

Tävlingsregler
Den 31:a juli väljer jag ut den som kommit med den bästa motiveringen och kontaktar sedan vinnaren. För att delta i tävlingen krävs det att du är minst 18 år och kan deltaga på kursen den 26-28 augusti.