Höstnyheter

Nu har vi avslutat sista kursen för säsongen och nu planerar vi för vintern och även för nästa år. Detta år har varit riktigt bra och vi har haft fantastiskt bra deltagare som har lärt sig en massa nytt och även fortsatt lära sig efter kurserna. Inför nästa år kommer vi med mera kurser som gör att vissa kommer att fortsätta resan som kallas Bushcraft. Vissa av er kommer förhoppningsvis upptäcka Bushcraft och även lära er bli en deltagare i naturen.

Så vad händer nu under vintern mer än att jag sitter och planerar en massa kurser. Innan vintern ens har börjat så är det dags för Get Out´s vintermässa Kölknäppen där bl.a. Lars Fält kommer föreläsa om sin nya bok (som vi kommer recensera i samband med boksläppet). Funderingar finns även att anordna någon typ av miniträff i samband med mässan.

Vinterkurs – det finns planer på att anordna en vinter kurs men istället för att göra allt på en gång och inte få chansen att rätta till klädsel och utrustning så funderas det på att lägga det under flera helger och sedan avsluta med en helg där vi använder vår nya kunskap och under en kortare färd.

Men just nu pågår en tävling på vår Facebook sida där man kan vinna en Fjällräven Fält påse.

3 tankar kring ”Höstnyheter

Kommentarer inaktiverade.