Köldknäppen

Lars, Jag och Bosse (och böckerna Skogsliv och Uteliv på vintern

Var och besökte Köldknäppen i helgen, detta är Get Outs lilla vintermässa. Här samlas representanter från olika företag men även en del föreläsare och en å annan hantverkare. För mig är det mest intressanta att träffa folk och snacka uteliv och lyssna på en och annan föreläsning. Denna gång var det mest intressanta och givande att träffa Bo Weslien som visade hur man slöjdade skidor och visade även upp en del traditionella skidor och självklart en massa snack om verktyg som yxor och annat skoj. Sen var det föreläsning med Lars Fält som pratade om Uteliv på vintern och visade en massa bilder från vintern som fick de flesta av oss att längta till köldgrader och snö. Fick även en chans att prat med Lars och få böcker signerade. Böckerna är Skogsliv och Uteliv på vintern båda böckerna är utgivna av Vildmarksbiblioteket.