Mannen i Fjällrävenskjortan utbildar dig

Fjällräven har gjort en serie oedicating video med Johan Skullman även känd som mannen i Fjällräven skjortan. Johan är en före detta officer som nu arbetar för Fjällräven och testar deras kläder och utrustning. Han är också med i en serie filmer där han undervisar i de grundläggande frilufts färdigheterna. Jag gillar hur han undervisar, eftersom det är rakt på och inte en massa skitsnack , precis som det ska vara.

4 tankar kring ”Mannen i Fjällrävenskjortan utbildar dig

 1. Copp Stephen

  Jag har sett den här och den är bra förutom att ryggan är full med utrustning för en vecka men han har glömt maten, inget fiskespö eller bössa, man kan inte leva på kroppsfett alena…

  1. Johan Forsberg

   Det är som alltid när folk är i media, de har all utrustning för att vara ute. Men inte födan för att stanna kvar. Av egen erfarenhet såå brukar det vara maten som gör att man behöver en stor ryggsäck =)

  2. Johan Skullman

   En relevant kommentar, men inte glömmer jag maten :-). Det är den enskilt mest vikt- och volymdrivande faktorn i vår packning då vi bär med oss maten. Tror t o m att jag nämner det, åtminstone i några av de olika filmerna där packningens innehåll diskuteras. Filmerna ska i första hand ge de som inte har så mycket erfarenhet en vägledning om det basala innehållet i olika packningar. Vad gäller mig själv så oroar jag inte så mycket då kunskapen och praktiserandet att använda fiskeredskap, vapen och fällor är rimligt väl utvecklat ;-). I tillägg till det så finns det en del på min matlista med ätbara växter runt om i världen som har efter många års lärande har fått hamna i min kostcirkel!

   Håll i gång i utelivet 😀

Kommentarer inaktiverade.