Bushcraft tips: Toarullen/Toilet paper

Det finns många små enkla tips och tricks som man kan använda sig av för att göra utevistelsen lite enklare. Under rubriken Bushcraft tips kommer jag att dela med mig av några av dessa, och vi börjar med hur man håller toarullen torr.

En av de värsta sakerna som finns när man bajsar i skogen det är när toarullen har blivit blöt, ibland bara av att man råkat lägga den ner på den blöta marken, detta kan göra att hela toarullen blir förstörd. Här är ett enkelt tips hur man alltid kan hålla den torr. Genom att ta ur pappershylsan som sitter I toarullen så kan vi dra ut pappret ur mitten av toarullen, stoppar vi sedan ner den i vattentät packpåse eller bara en vanlig plastpåse så kan vi enkelt bara dra toapappret ut genom påsen utan att behöva ta ur rullen. Kompletteras du på sen med en tändare och alcogel har du allt du behöver för ett besök på skogstoalletten.

English

There are many small little tips and tricks that you can use that make your time in the outdoors a little better. Under the headline Bushcraft tips I will share some of these with you, and we will start with how to keep the toilet paper dry =)

One of the worst things is when you shit in the woods it is when toiletroll has become wet, sometimes just  because that you happened to put it down on the wet ground, this can cause the whole toiletroll to get wet and ruined. Here’s a simple tip how you can always keep it dry. By removing the paper sleeve on the toiletroll we can pull out the paper from the middle of the tolietroll, then we put it in a waterproof stuff sack or just a regular plastic bag so we can easily just pull the toilet paper out of the bag without having to remove the roll. If you add a lighter and alcogel you have everything you need for a visit to toilet in the forest.

6 tankar kring ”Bushcraft tips: Toarullen/Toilet paper

  1. Pingback: Cordage | Nordic Bushcraft

Kommentarer inaktiverade.