A life offline / Ett liv utan internet

This weekend we have moved into a new house, or it´s really a small farm. There is a lot to do here and even more to discover especially when the forest is just outside your door. A life we have been dreaming of for some time has started and the journey to take Bushcraft more into our daily life. At the moment we are without any proper internet (think 28.8 modem). But there is a lot happening and I am hoping document some of the adventures and the daily life we have here, so there will be a lot of updates coming in the future

I helgen så flyttade vi in i vårt nya hem, ett torp med ladugård veboa och allt annat som hör till en liten gård på landet. Här finns massor av jobb att göra och man kommer inte vara sysslolös i framtiden, det finns även mycket att upptäcka och med skogen utanför dörren så underlättar detta otroligt mycket. Detta är ett liv vi har länge drömt om och vi kan nu börja använda våra Bushcraft kunskaper i vårt dagliga liv. För tillfället är vi utan ett riktigt internet och det vi har känns mest som ett gammal 28.8 modem. Men det händer en massa och jag ska försöka att dokumentera våra äventyr och även vårt dagliga liv, så det kommer komma en massa uppdateringar i framtiden när vi har en bra uppkoppling igen.

 

 

 

 

 

 

15 tankar kring ”A life offline / Ett liv utan internet

  1. Johan Inläggsförfattare

   Hej Ron, om du ska ha hus på landet så behöver man en ladugård, om inte annat för att förvara alla roliga prylar

  1. Johan Inläggsförfattare

   Blir nog en del torparinlägg framöver, behöver bara få igång internet och bestämma vad jag ska ta tag i först här. Men timmerstomme tätad med mosse och gjutgärnsspisar kommer det nog om ganska snart =)

  2. Johan Inläggsförfattare

   Blir nog en del torparinlägg framöver, behöver bara få igång internet och bestämma vad jag ska ta tag i först här. Men timmerstomme tätad med mossa och om gjutgärnsspisar kommer det nog om ganska snart =)

Kommentarer inaktiverade.