Tidningen Åter

 

Tidningen Åter är en tidning som riktar sig till människor som valt att bo på landet och att vara så självsörjande det går. Tidningen innehåller många artiklar med tips och råd hur man kan göra saker på ett miljövänligare och mer ekologiskt sätt. Trots att jag bor på landet på en liten gård som i nuläget inte har några djur eller plantager så gillar jag dock att läsa tidningen. Det bästa är dock utflyttarbreven, artiklar från de som tagit steget och flyttat ut till en gård på landet och siktar på att bli mer självförsörjande, positivt och inspirerande.

Det finns ett forum och en massa annat att läsa på deras hemsida

bild åter

3 tankar kring ”Tidningen Åter

  1. Martin

    Jag har läst Åter i många år och man blir alltid varm i kroppen när den dimper ner i brevlådan. Ett boktips: Unlearn/Rewild av Miles Olson. Otroligt bra bok. Någon som läst den?

Kommentarer inaktiverade.