Waterwalker

Min första upplevelse av att paddla kanot var när min pappa och jag hyrde en gammal Inkas Aluminium kanot och paddlade på den lokala sjön. Under många år skulle jag göra både korta och längre färder i tunga kalla alumniumkanoter och att paddla var mest ett sätt att transportera mig själv på vatten. Senare i livet hade jag den stora glädjen att träffa en gammal man som va en passionerad vildmarksmänniska och ansåg att kanot var mer än ett sätt att färdas på vatten. Han lärde mig hur man paddlar på riktigt och pratade om saker som att dansa med en kanot. Jag blev förtrollad då och ville lära mig allt som fanns, jag läste många böcker om paddling, men en stor förändring kom när jag såg Bill Masons underbara film Waterwalker. Efter jag såg denna film så har jag sett mitt paddlande och mina vildmarksäventyr på ett helt annat sätt. Så ikväll vill jag dela med mig av denna film till er.

 

2 tankar kring ”Waterwalker

  1. Nils

    Det ser fantastiskt ut! Hur lätta är egentligen denna kanoter, de ser ju verkligen lätta ut när han bär den!

    1. nordicbushcraft Inläggsförfattare

      Det är svårt att säga då det finns så många modeller, men c:a 30 kg får man räkna med. Man man undviker att bära dem om man kan =)

Kommentarer inaktiverade.