Eld

Det är få saker som fascinerar den moderna människa så mycket som en levande eld. Många människor trollbinds av att titta in eldens dansande lågor. Men elden betyder så mycket mer än lite kvällsmys när man är ute i naturen. Eld betyder värme, möjlighet att rena vatten och laga mat och kanske mest av allt en god vän. I det moderna samhället är kunskapen om att göra upp eld något som är på väg att försvinna, men det är fortfarande en av de viktigaste kunskaperna vi har. I framtiden kommer jag dela med mig av några av mina tips på hur man gör upp eld. Men till dess, njut av dessa bilder på eld.

Den magiska elden

Den magiska elden

Samling kring elden

Samling kring elden

Mys framför elden

Mys framför elden

Elden framför vindskydd

Elden framför vindskydd

 

 

 

3 tankar kring ”Eld

  1. Martin

    Det är något speciellt med eld helt klart. Vi har sex eldstäder, en i varje rum, som vi värmer huset med så det har tänts en del eldar under vintern. Inte ens med torr ved, helt vindstilla och tändstickor så är det alldeles enkelt att få fyr på en brasa. Speciellt om man är stressad och inte tar sig tid att göra lite förberedelser. Ska bli väldigt intressant att läsa om att göra upp eld i det fria med enklare medel till buds!

Kommentarer inaktiverade.