Skarpa verktyg och vassa eggar

För några år sedan sa en deltagare på vår Bushcraft Grundkurs att han lärt sig mycket . Men det han saknade var en manual där han särskilt kunde få se de knivgrepp som vi använde oss av under kursen. Iden till ett kompendium skapades, bilder togs och text skrevs och sen hände ingenting. Projektet har legat i dvala och plockats fram då och då och någon ändring eller tillägg har gjorts men kompendium har aldrig blivit verklighet.

Lite tråkigt att låta sånt här bra material bara bli liggande så nu plockas det fram igen och denna gången kommer det att uppdateras och sen kommer det att komma här som en serie blogg inlägg. Vi kommer börja med att presentera kniven och sen fortsätta med hantering, knivgrepp och sedan avsluta med att tälja lite olika projekt. Så håll ett öga här under sommaren.

omslag

3 tankar kring ”Skarpa verktyg och vassa eggar

Kommentarer inaktiverade.