Fjällräven Equipment belt

Fjällräven Equipment belt

För ett tag sedan så var jag och mina andra kollegor här på Outdrr uppe och vandrade i Skuleskogen för att under några dagar hårdtesta produkter från ledande märken. Jag fick möjligheten att testa Fjällrävens Equipment belt som kommer finnas i butik under hösten 2013. Det som förvånade mig mest är att bältet är väldigt brett men samtidigt väldigt tunt. Något som förvånade mig som är van vid tjockare och kraftigare bälten som kan ses i ett tidigare inlägg om knivbälte. Normalt så bär jag inte utrustningbältet när jag vandrar då bältet ofta blir i vägen för avbärarbältet. Så även denna gång men samtidigt så kunde jag inte släppa tanken på att om bältet är tunt så kanske det skulle funka bra. Efter första rasten slängde jag på bältet och efter det så hade jag bältet på mig konstant under resten av vandringen.

Bältet satt riktigt bra och även med ett avbärarbälte utanpå så var det inte i vägen. Möjligheten att hela tiden ha det nödvändigaste på mig hela tiden och ha det lätt tillgängligt även om jag har flera lager kläder på mig. Fjällräven Equipment Belt som jag testade hade en läderögla som sitter fast i bältet, en metallögla, och en karbinhake och en liten väska. Karbinhaken var perfekt för att bära handskarna med och i läderöglan hade jag en karbinhake med min kniv. Det kommer troligtvis komma fler krokar och fickor till detta bälte vilket gr det möjligt att sätta ihop din egen kombination om passar dig bäst.

Här är en video från Outdrr där jag pratar om Fjällräven Equipment belt, för den som är intresserad av sågfodralet så är det gjort av Mark på http://www.bushcraftleather.co.uk/

 

1 tanke kring ”Fjällräven Equipment belt

Kommentarer inaktiverade.