Bushcraft- Kurs

Förre veckan kunde du få en större insikt i vad Bushcraft är. Är du nu intresserad av att lämna teoringoch övergå till det praktiska så anordnar vi kurser i Bushcraft. Vår mest populära kurs är vår grundkurs, på denna kursen lägger du en bra grund för ditt uteliv. Du får lära dig hur du kan göra upp eld på flera olika sätt, hur man hanterar en kniv på ett bra sätt och även lära dig hur man täljer en sked. Men det är inte bara vassa saker och eld det handlar om, även matlagning och att sätta upp en tarp med tillhörande knopar, tillverka en ryggsäck och lära  dig mer om vilka växter som man kan äta eller använda på andra sätt. detta är helt enkelt en helg full med massor av roliga och spännande saker och varje kväll visar vi stenålderstv, elden. Så kom och gör oss sällskap!

Du kan läsa mer om kursen här http://www.nordicbushcraft.com/kurs/bushcraft_grund.html

OLYMPUS DIGITAL CAMERA