Meet ups

Meet ups

Att en grupp människor med ett gemensamt intresse samlas är knappast något eller konstigt. Men i en tid där man kommunicerar mer och mer med varandra vid en dator så har de fysiska mötena blivit allt viktigare. Som så mycket annat så får sådana här saker nya namn som låter lite mer spännande än det svenska ordet träff. Engelskans ”meet up” har blivit vanligt att förklara dessa träffar men även det gamla engelska ordet ”moot” används ibland.

Men vad handlar dessa träffar om och varför är dessa så viktiga. För mig handlar det mycket om att få träffa nya och gamla vänner och att finna ny inspiration, upplev nya saker och även lära mig ett och annat.

Jag tillhör 2 grupper so anordnar träffar Outdrr och Uteklubben. Outdrr anordnar träffar där vi bloggare träffas och ofta genomför en aktivitet tillsammans och lär känna varandra mer och ger varandra små tips om bloggandet. Uteklubben startade jag själv för alla som varit på kurs hos oss och för att ge deltagare en chans att träffas igen och även en chans att vidareutveckla sina kunskaper. Det är även som får erbjudande om att vara med och testa nya kurser.

Har du varit på någon sådan träff eller tillhör du någon liknande grupp och vad är dina erfarenheter, om du inte är med i någon grupp hur skulle du vilja att den var?