Bloggträff Tyresta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Några gånger varje år träffas vi som bloggar här på Outdrr. Dessa träffar ger oss som bloggar här på Outdrr tilfälle att lära känna varandra bättre och tipsa varandra om hur vi kan bli bättre bloggare och även lära oss mer om natur och friluftsliv, för bloggarna här på Outdrr är fulla av kunskap och de delar mer än gärna med sig av den. På denna träff var det vandring i Tyresta national park som ligger strax utanför Stockholm. Närheten till storstaden gjorde att rätt många dök upp och det vara många nya ansikten. Denna gång hade träffen en lite mer internationell karaktär då några av mina bloggkollegor var engelsktalande.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det är lite speciellt med ett stort naturområde i närheten av en storstad då det drar många människor och man ser lite mer folk än vad man brukar göra när man lufsar runt i skogen. Men Tyresta hade en flera positiva överraskningar att bjuda på. Det finns fantastisk natur och särskilt brandområdet som är ett stort område som för 13 år sedan brann ner och nu kan man se vad som händer när naturen startar om.

Men när man vandrar med ett gäng pratglada bloggare så är det inte bara naturen man njuter av utan även sällskapet. Det blir många trevliga samtal och mängder av skratt och slutet på träffen kommer alltid för snabbt och man åker hem med ett nytt knippe vänner och ännu fler bloggar man numera bara måste följa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA