Tentipi Camp

Vill du komma ut i naturen och bara koppla av och njuta av lugnet, eller du kanske vill utöka dina friluftskunskaper, prova på något nytt eller bara träffa likasinnade. Då är Tentipi Camp Experience något för dig, så boka in 24-27 april. Tentipi ordnar allting så du bara kan njuta av naturen. Om du aldrig bott i en Tentipi så är det en upplevelse i sig. Om du tidigare övernattat i små trånga tält fulla med kondens så erbjuder en Tentipi gott om plats, ståhöjd och kanske det bästa av allt möjligheten att ha en eld som kan värma dig på kalla kvällar.

Under helgen så kommer Nordic Bushcraft att finnas på plats för att lära ut gamla vildmarksknep. Så för dig som är intresserad av Bushcraft, överlevnad eller friluftsliv så finns jag på plats för att ställa frågor till. För den som vill ha en utmaning så finns möjligheten att lära sig bågdrillning, ett av människans äldsta sätt att skapa eld. https://www.youtube.com/watch?v=jebXFL_5_38

För mer information om Tentipi Camp så läs inbjudan.

 

© Jurgen Borris/absolut-canoe.de

© Jurgen Borris/absolut-canoe.de