Höstfest 2014

Varje år när kurssäsongen är slut och lugnet börjar lägga sig så samlar vi alla gamla deltagare och hittar på nåt kul. Vi har haft fantastisk vårvinterskidåkning och guidad höstvandring i Tivedens Nationalpark. Det är inte bara ett tillfälle att göra något kul det är även att perfekt tillfälle att träffas igen och berätta om årets upplevelser och äventyr och även träffa nya vänner som har samma intresse.

I år kallar vi träffen för höstfest och det är mat som kommer vara tema. Vi ska experimentera med att laga mat i jordugn och även ta en runda i skogen och se om vi kan plocka en del svamp. För den som missat det så har vi ett otroligt svampår i år och det finns goda möjligheter att finna många goda matsvampar som kan bli en del av en fantastisk middag.

Detta  är helt gratis för alla som varit på kurs hos oss tidigare, om du har missat någon information om Uteklubben så hör av dig så får du mer information.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fråne ett tidigare tillfälle då Uteklubben samlades för umgås och ha kul