Kylan har kommit

I torsdags kom första snön och med den kylan. På sätt och vis har vintern börjat visa sig och denna årstiden som kommer är något jag alltid ser fram emot, den ger tid til eftertanke och eftersom nätterna är så långa så kan man spendera mycket tid framför elden, gärna med en åsa kaffe i handen och bara njuta av denna underbara årstiden.

Men det är även nu som det är dags att förbereda för vintern och det är mycket som behöver göras, denna helgen påbrjade jag bygget av vinterns kåta där jag ska spendera mina vinternätter. Men eftersom en bild säger mer än 1000 ord så kommer här några av bilderna som togs i helgen.

 

2 tankar kring ”Kylan har kommit

  1. Rog

    Hi BUd! Both Richard and I would like to get out in the winter months. Lets us know if you need help with the winter shelters and/ or need some company around the fire ; )

Kommentarer inaktiverade.