Prylen…

…som alltid är med på tur är inte bara en sak utan flera. Det här är saker som kanske inte alltid behövs eller gör någon nytta men de har varit med länge och är trogna följeslagare.

Yxan är en Liten Skogsyxa från Gränsfors bruks och var ett av mina första större inköp. Nu har den varit med i över 10 år och har varit en trogen följeslagare på mina äventyr i skogen, även om jag numera har flera yxor är detta den yxa som får följa med vare sig den behövs eller inte.

Kniven är en av de saker jag tar med mig så fort jag går utanför dörren . Denna kniven är en modell som jag tidigare sålde och detta var en jag behöll och den har använts mycket och har numera flera små skavanker som ger den dess karaktär.

Kåsa och kaffe hör samman med friluftsliv och denna har det druckits många koppar kaffe ur vilket gjort att den numera är lika svart som kaffet jag dricker.

Men det är en sak som inte finns med på bilden och det prylen som tar bilden, kameran. Det är den som gör att jag kan föreviga mina äventyr. Dock så håller de sällan någon längre tid och har inte det sentimentala värde som de andra.

Vad har du för saker som alltid ä med och har varit med länge, skriv gärna i kommentarsfältet och berätta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 tanke kring ”Prylen…

  1. Pingback: Eldstål | Skog & Fjäll

Kommentarer inaktiverade.