Fjällräven Classic

891f40070ab6457f9772fd76a69c2d29

Fjällräven classic är ett vandringsevent skapat av Fjällräven för att ge alla människor möjlighet att uppleva fjällen.Vandringen110 km lång och går från Nikkaloukta till Abisko och går genom av många ansedd som en av de finaste delarna av vår fjällvärld. Classic är för alla ung som gammal, för både nybörjare och gamla fjällrävar som gillar den sociala biten med att vandra med andra. Det är blandningen mellan vacker natur och att umgås med likasinnade människor i en avslappnad miljö som gör detta så populärt.

2014 är det 10-årjubileum för Fjällräven Classic och även dags för mig att medverka på detta event. Jag har tidigare gått sträckan fast från andra hållet för över 10 år sedan och var min första längre fjällvandring. Denna gång kommer jag att gå med en grupp från Outdrr vilket ska bli extra kul då vi vandrat tillsammans tidigare.

Nu pågår förberedelserna för fullt här hemma, jag går så mycket jag kan kollar igenom utrustningslistor och ser till att allting är helt och lagar och byter ut det som inte är det. Jag kommer framöver lägga upp en komplett utrustningslista och även senare hur vandringen gick och upplevelserna från den.

Ska du gå Fjällräven Classic, kom gärna fram och säg hej och prata lite friluftsliv.

Jag på mina första fjällvandring för 11 år sedan

Jag på mina första fjällvandring för 11 år sedan