10-års jubileum

2005 startade jag Nordic Bushcraft, anledningen var att jag fick den stora möjligheten att börja jobba med en Bushcraft kurs med internationell prägel. För att kunna representera Sverige och kunna locka fler svenska till kursen så startades Nordic Bushcraft. Detta var även det år då jag för första gången jobbade som instruktör.

10 år senare så har jag jobbat med och instruerat folk från stora delar av världen och lärt mig så otroligt mycket. Det är den kunskapen jag delar med mig på kurserna, föreläsningar och även här på bloggen.

2015 kommer innebära en del firande på olika sätt och här på bloggen så kommer vi ha en hel del tillbakablickar på de åren som passerat. Har du varit på kurs ho Nordic Bushcraft under dessa åren och kanske har ett minne att dela med dig av så skicka gärna ett mail med din historia så lägger jag upp den här på bloggen.

En 10 år yngre jag

En 10 år yngre jag