Bushcraft utrustning: Utrustningsbälte

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det finns tillfällen när man vill röra sig med lätt packning i skogen, det kan vara att man vill lämna sitt basläger för att leta efter ved eller bara ge sig ut för att utforska omgivningarna. Man behöver inte mycket för sådana turer men att bära med sig ryggsäck eller annan väska kan kännas lite onödigt. Jag gillar att använda ett utrustningsbälte där jag får med mig det nödvändigaste. Med denna utrustning kan jag lösa det mesta och jag har de verktyg jag behöver och är oberoende av att ha en massa saker i jacka och byxa. Bältet fungerar även riktigt bra vintertid när man har flera lager och kan ha bältet utanpå alla lager. Precis som med en ryggsäck så är det lätt att hänga av sig det när man vill ligga ner och vila.

Utrutningsbältet innehåll

1. Fjällräven Equipment Belt
2. Bushcraft Kniv av Johan Staaf
3. Vikbar såg Bahco Laplander
4. Outdoor Axe av Gränsfors Bruks
5. Fjällräven Equipment bag med följande innehåll
6. Litet Första Hjälpen Kit
7. Kompass Brunton
8. Tände av tampong
9. Bryne Fällkniven DC3
10. Eldstål i ett snöre fastsatt i Equipment bag
12. Kåsa
13. Karbinhake, bra att fästa saker i som vattenflaska eller samlingspåse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA